Call us toll free: +1 800 789 50 12
Best WP Theme Ever!
Call us toll free: +1 800 789 50 12

Praktinis seminaras internetu: „Atsikratyk Visų Savo Baimių!“

DĖMESIO! Visiems, kam atsibodo baimė ir nori gyventi drąsų, ir ryžtingą gyvenimą!
2 savaičių programa:
„Atsikratyk visų savo baimių!“,
Liepos 27d. - Rugpjūčio 10d.

Čia išmokę paprastą emocijų paleidimo metodą, kurio veiksmingumas 2010 metais buvo patvirtintas Harvardo universiteto mokslininkų, sužinosite, kaip žingsnis po žingsnio paleisti visas savo baimes!


Ar ir Tau kartais kyla baimės dėl:

• Ateities... atrodo, kad joje nutiks kažkas negero, nežinai ko imtis, kad ji būtų geresnė ir labiau užtikrinta.

• Santykių... neramu dėl artimųjų sveikatos, atrodo, kad jie nesusitvarkys. Baisu, kad liksi vienišas ir nesugebėsi susirasti antrosios pusės.

• Sveikatos... atrodo, kad susirgsi ir nerasi būdo, kaip pasveikti.

• Pinigų... atrodo, kad jų neužteks, negalėsi gyventi, kaip nori ir nepasirūpinsi Tau svarbiais žmonėmis.

• Bendravimo... atrodo, kad nesigaus tinkamai išsireikšti, nesugebėsi apginti savo nuomonės ir liksi atstumtas.


Kartais žmonės tiki mitu, kad baimės yra giliai pasąmonėje ir nieko su jom negalima padaryti...

Žinau, kad tai ne tiesa, nes man asmeniškai jos ilgą laiką kišo koją gyvenime.

Emocijų paleidimo treneris, Tadas Rakauskas


Kartais gėda prisiminti, kad nuo pat mažens buvau pilnas įvairiausių baimių ir kompleksų berniukas.

Bijojau eiti į lauką, sutikti pažįstamus žmones, nes atrodė, "Ką su jais kalbėsiu? Kaip atrodysiu, ką jie apie mane pagalvos?"

Bijojau bendrauti net su draugais, nes negalėdavau tinkamai savęs išreikšti, nepasitikėjau savimi, atrodė, kad jie manęs nesupras, todėl būdamas su jais paprasčiausiai tylėdavau.

Nuo merginų laikiausi kuo toliau, netikėjau, kad galiu kažkam patikti, bijojau, kad jos mane įskaudins, pasijuoks ir paliks... todėl savo jaunystę leidau vienatvėje.

Kad ir ką dariau atrodė, niekas neteikia laimės ir pilnatvės, todėl neramiai žiūrėdamas į ateitį galvojau, "Tadai, kiek dar tai tęsis? Negi taip gyventi reikės visą gyvenimą?"

Nutariau, kad nesustosiu tol, kol nerasiu būdo, kaip sau padėti ir po kažkiek laiko išmokau draugo rekomenduotą emocijų paleidimo metodą.

Šio metodo pagalba per dvi dienas pasiekiau pirmą tikslą – paleidau įprotį vartoti alkoholį ir man tai buvo didžiulis įrodymas, kad metodas veikia, todėl jį pradėjau taikyti santykiuose, finansuose, su sveikata, vidinėms savybėms.

Nebuvo visada lengva... vieni tikslai atėjo greičiau, kiti ne taip greitai, tačiau į kur susikoncentruodavau šiuo metodu, ten ankščiau ar vėliau prasidėdavo kažkokie teigiami pokyčiai...

Todėl susitvarkiau santykius su man artimais žmonėmis.

Niekada nebūčiau patikėjęs, kad taip gerai galiu sutarti su savo tėvais, jausti gilią meilę ir pagarbą jiems.

Susiradau merginą, su kuria turime gražius santykius, o meilė ir abipusis ryšys nuolatos tik gilėja.

Taikant šį metodą mano gyvenime atsirado vis daugiau pinigų ir supratau nuo ko tai priklauso. Investuoju juos toliau į save, dalyvauju emocijų paleidinėjimo stovyklose, programose ir kitokiose meditacijos stovyklose, kurios dažniausiai vyksta Amerikoje.

Supratau ką noriu veikti savo gyvenime, pradėjau jausti daugiau ryžto, pasitikėjimo savimi, laimės, meilės sau ir aplinkiniams.

Šį metodą naudoju ir taikau jau daugiau nei 7 metus.

Kažkada skaičiavau, kad per tą laiką vien sėdėdamas ir paleidinėdamas praleidau daugiau nei 10000 valandų!

Todėl puikiai žinau, ką reikia daryti, kad šio metodo pagalba žmogus pasiektų norimus pokyčius savyje ir savo gyvenime.

Ir matydamas, kad daugumai žmonių baimė yra didžiausias stabdis siekti norimų tikslų, būti ryžtingais, jausti laimę, meilę, vidinę pilnatvę... sukūriau 2 savaičių programą "Išsivaduok iš visų savo baimių!"

-Tadas Rakauskas

Šioje programoje mes:

• Paleisime baimę, todėl pasikeis Tavo nuotaika, būsi labiau atsipalaidavęs, laimingesnis, pagerės santykiai su aplinkiniais ir tapsi efektyvesnis darbe.

• Pereisime iš jausmo "Aš negaliu" į "Aš galiu", todėl stipriau tikėsi savimi, būsi energingesnis, turėsi didesnę savivertę ir drąsiai sieksi savo tikslų.

Didinsime pasitikėjimą savimi, todėl būsi stiprus, aiškiai žinosi ko nori iš gyvenimo ir įgyvendinsi svajones lengviau.

• Paleisime neryžtingumą, todėl gyvensi daug ryžtingiau, nustosi dvejoti ir greitai priiminėsi sprendimus.

Išmoksime, kaip imti laimę iš savo vidaus, todėl jausi jos vis daugiau savo gyvenime.

Didinsime drąsą, todėl darysi tai, ko dabar neišdrįsti daryti, geriau seksis tiek asmeniniam, tiek profesiniame gyvenime.



Keletas atsiliepimų žmonių dalyvavusių mūsų programose:

Juozo atsiliepimas

Laba diena, Tadai,

Labai dėkoju, kad Tavo dėka aš patekau į šią programą, kurią išklausiau ir kuri man tikrai padėjo ne tik dar labiau pažinti save, bet ir įgyti dar daugiau pasitikėjimo.

Pirmiausiai man labai puikiai sekasi atsikratyti baimės ir pasipriešinimo, tiesiog mėgaujuosi jų paleidinėjimu, bet svarbiausiai tai darau kas diena ir pritaikau tai praktiškai.

Nors gyvenime skaičiau save bailesniu žmogumi, tačiau vis dažniau išgirstu, kad aš esu labai drąsus žmogus. Pvz., daug darbų darbe vis atidėliodavau dienų dienom, šiuo metu atrodo, kas nors nuo manęs nuritino, kokį akmenį, atrodo darbai tie patys, tačiau jie dirbasi labai lengvai.

Taip pat turėjau problemų su stuburu, tačiau paleidęs pasipriešinimą ir baimes aš puikiai be jokios baimės pradėjau lankytis stuburo mokykloje ir ten atlieku įvairius pratimus, apie kuriuos anksčiau net pasvajoti negalėjau ir todėl jaučiuosi puikiai.

Ir dar kuo toliau, tuo labiau jaučiu vidinę ramybę, kuri mane palaiko, bet kokioje situacijoje, kaip sakau esu „subalansuotas“.

Džiaugiuosi labai, kad viskas vyksta manyje dabar, net šioje brandoje, kad vėl galiu džiaugtis, kaip mažas vaikas gyvenimu, būti laimingu nepaisant nieko.

Ačiū dar kartą Tau Tadai ir visiems bendraminčiams, kurie skleidžia Meilę visiems ir visur.

Su daug daug Meilės,
Juozas




Nerijaus atsiliepimas

Sveikas, Tadai, na mano gyvenimas pasikeitė kardinaliai paklausius tavo paleidimų: dingo baimės prieiti prie moterų, nejaučiu pykčio žmonėms, esu pastovios ramybės būsenos, kas mane veda į dvasinę ramybę, mano gyvenimo kokybė pagerėjo 150%, jaučiuosi laimingas kiekvieną dieną, kad galiu, kvėpuoti, matyti, bendrauti su nuostabiais draugais, susipažinti su įdomiais žmonėmis. Veikla kuria užsiimu man atneša laimę. Ačiū!

Nerijus, 25m





Dovilės atsiliepimas

Iš Tado kurso "Mylėk save" išmokau mylėti nesirenkant. Kiaurai. Ir ne tik save, bet ir tave, jus, mus, baimes, tikslus. Dabar myliu tai, ant ko anksčiau pykau, ko priešinausi ar bijojau. Baimė parodyti save ir atskleisti, ką iš tiesų galvoju, nebėra tokia baisi.

V ien tai, jog rašau atsiliepimą yra laimėjimas man. Juk kiti sužinos, ką jaučiu :). Dabar labiau atveriu širdį žmonėms ir mažiau bijau, jog liksiu nuoga prieš juos. Ir nuoga galiu jaustis saugi :).

Su didele meile,
Dovilė





Tomo atsiliepimas

Net neįsivaizdavau kokią įtaką mano gyvenimui daro baimės. Labai džiaugiuosi, kad išdrįsau pabandyti šį baimių kursą. Vietoj savo baimių dabar turiu daug energijos, esu tiesiog laimingas, drąsiai darau tai ko nebūčiau ankščiau galėjęs.

Tomas 26m.





Rasos atsiliepimas

Esu maloniai nustebinta šių kursų paprastumu ir aiškumu. Tado dėka sužinojau techniką, kuri leido man dar kartą pažvelgti į savo vidų ir vėl pamilti save. Išsivadavusi iš vidinio sąstingio tapau ramesnė, atlaidesnė, paprasčiau žiūriu į iškilusias problemas ir matau kaip viskas keičiasi aplink mane. Baimes, nepritarimas sau ir kitiems sklaidosi kaip rūkas ir viskas tik į gerą. Visiems kas dar nežino kaip veikia šis metodas kviečiu susipažinti, tai nerealu!

Ačiū Tau Tadai už nuostabų patyrimą ir linkiu Tau daug meilės ir vidines ramybės.

Su meile Rasa





Redos atsiliepimas

Į šiuos mokymus atėjau su tikslu labiau pasitikėti savimi, tačiau mokymų metu atradau kai ką daugiau, o būtent, kad meilė sau gali nuversti kalnus. Tikrai nemaniau, kad meilė sau gali taip pakeisti mano gyvenimą.

Pradėjau kitaip mastyti, tapau kur kas ramesnė, pagerėjo santykiai su aplinkiniais ir vaikais, pakeičiau požiūrį į iškylančius nesklandumus gyvenime, pradėjau pasitikėti savimi, o ir visa aplinka, nes supratau, kad tai kas vyksta vyksta ne šiaip sau ir viskas atsitinka būtent tada ir būtent taip kaip turi atsitikti. Aišku, laukia pastovus tobulėjimo kelias, bet ačiū Tadui už parodytą kelią ir„atmerktas“ akis.

Geros dienos,
Reda





Viktės atsiliepimas

Sveiki, aš dalyvavau 30 dienų programoje "Mylėk Save" ir jau nuo pačių pirmų dienų pajutau tokius didžiulius pasikeitimus savo gyvenime, kad net iki šiol stebiuosi, kad taip ilgai gyvenau nenaudodama tokio efektyvaus būdo.

Nors iš šios programos tikėjausi tikrai nedaug, nes mano meilė buvo (iš 100%) tik 9%, bet sugebėjau žiūrėdama į veidrodį pamilti save, pasidariau daug laimingesnė, pradėjau džiaugtis aplink esančiais dalykais, atradau savyje esančia ramybe ir begalinę meilę viskam kas mane supa.

Tiesa sakant galėčiau dar vardinti ir vardinti, bet skaitančiam gali atsibosti, o svarbiausias dalykas ką turi žinoti yra tai sukaupk visa drąsą ir ryžkis išbandyti šį metodą!!! O aš tau pažadu tai bus tavo pats geriausias sprendimas gyvenime. Sėkmės.

Viktė





Irmanto atsiliepimas

Šios programos metu visam laikui pakeičiau požiūrį į dalykus, kaip emocijos, baimes, neigiamus jausmus ar įsitikinimus, kitaip tariant Tadas atvėrė man akis...

Dar niekada nebuvo taip gera ir taip lengva džiaugtis gyvenimu, tapau laisvesnis, energingesnis, pagerėjo koncentracija.

Bendravimas su žmonėmis tapo paprastas ir malonus, išnyko baimės, kurios pasirodo buvo tik iliuzija...

Dabar tvirtai žinau ko noriu iš gyvenimo ir žinau kas mane stabdė visą tai turėti.

Didelis Ačiū!
Irmantas





Kaip viskas vyks?

Susikoncentruosime ir gerinsime tą Tavo gyvenimo sritį, kur norėtum nebejausti baimių ir būti laimingesnis, drąsesnis, ryžtingesnis.

• 3 kartus per savaitę: trečiadienį, ketvirtadienį ir sekmadienį vyks telekonferencijos internetu, kuriose ne teoriškai, bet praktiškai dirbsime, kad paleisti baimes ir didinti drąsą savo gyvenime.

Programos metu, darbo dienomis, vyks rytiniai paleidimo susitikimai. Jie prasidės 6val30min. ryto ir tęsis 15-30 minučių. Čia paleisime baimes, pyktį, pasipriešinimą ar kitus negatyvius jausmus susijusius su diena, todėl dieną pradėsi laimingas, drąsus ir su meile. Dalyviai sako, kad šie rytiniai susitikimai stipriai įtakoja visą dieną, todėl tai bus didelė pagalba siekiant savo tikslų.

• Nepergyvenk, jeigu dėl kažkokių priežasčių negalėsi gyvai dalyvauti susitikime, nes visi susitikimai bus įrašomi ir tų įrašų galėsi klausyti Tau patogiu metu gaunant tokius pačius rezultatus.
Įrašais galėsi naudotis ir pasibaigus programai, vis didinant pasitikėjimą savimi, drąsą ir ryžtą savo gyvenime.

• Atsiųsiu pratybų sąsiuvinį, kuris padės daryti praktines užduotis.

• Gausi emocijų paleidimo partnerį su kuriuo galėsi bendrauti ir padėti vienas kitam daryti namų darbus.

• Kilus klausimams - padėsiu juos išspręsti!


DALYVAVIMO REIKALAVIMAI:

• Turėti norą dalyvauti programos rytiniuose susitikimuose darbo dienomis ir trečiadieniais, ketvirtadieniais, sekmadieniais vakariniuose susitikimuose arba klausantis šios programos įrašų.

• Rasti laiko šiai unikaliai programai.

• Daryt namų darbus.


Kodėl ši programa trunka 2 savaites?

Netikiu, kad yra greita piliulė, kuri gali per dieną pakeisti mus ar mūsų gyvenimą.

Greičiausiai visi puikiai suprantame, kad vien teorijos žinojimas nepadeda pasiekti norimo rezultato - reikia skirti laiko praktikai.

Dvi savaitės yra pakankamas laiko tarpas, kad žmogus paleistų savo baimę, pasijustų drąsesnis, ryžtingesnis ir laimingesnis, ir kad pastebėtų, kaip tai keičia jo gyvenimą.


Kodėl ši programa vyksta internetu ir ar viską tokiu būdu išmoksiu?

Pastebėjau, kad žmonėms užsiėmimai internetu dažnai yra netgi patogiau, nei susitikus gyvai. Tokiu būdu jie gali dalyvauti nepriklausomai nuo savo gyvenamosios vietos bei sutaupyti laiko (nereikia puoštis, važiuoti į susitikimo vietą ir pan...). O patogus atsipalaidavimas namų aplinkoje leidžia dar labiau įsigilinti į programą ir gauti didžiausią naudą iš jos.

Jau kelis metus darau sėkmingas programas internetu, todėl yra sukurta patikrinta mokymo sistema internetu ir iš patirties žinau, kad dalyviai viską išmoksta, ir padaro efektyviai. Kiekvienam bus skirta pakankamai dėmesio ir laiko.


Kada vyks šie praktiniai mokymai?

Nuo Liepos 27 dienos iki Rugpjūčio 10 dienos.

Vakariniai susitikimai vyks trečiadieniais, ketvirtadieniais ir sekmadieniais.
Rytiniai - kiekvieną darbo dieną.


Kokią valandą prasidės?

Vakariniai susitikimai - 19:00val. Lietuvos laiku.

Rytiniai susitikimai - 6val.30min. ryto.


Kiek laiko truks?

Vakariniai susitikimai truks 1 valandą 15 minučių.

Rytiniai susitikimai 15 - 30 minučių.


Investicija į save?

Aš asmeniškai įvairiems paleidinėjimo seminarams, programoms, meditacijos stovykloms, mokymams esu išleidęs kiek daugiau nei keliasdešimt tūkstančių eurų.

Šioje programoje bus labai koncentruotai pateikta visa praktika, kas man labiausiai padėjo.

Užsienyje, anglų kalba tokie mokymai kainuotų 500 - 400 eurų.

Noriu, kad kuo daugiau žmonių turėtų galimybę išmokti emocijų paleidimo metodą, paleistų baimes ir pamatytų, kaip tai veikia.

Todėl investicija į 2 savaičių programą „IŠSIVADUOK IŠ VISŲ SAVO BAIMIŲ!!“, kuriai pasibaigus įrašų galėsi klausyti vėl ir vėl, ir vėl, yra tik 97 eurai!

Jeigu reikia, galima be pabrangimo atsiskaityti per du mėnesius išsimokant po 54 eurus.

Vienos programos dienos kaina gaunasi tik 6 eurai ir 92 centai.

Pagalvok... Tiek ir daugiau išleidžiame, nuėję į kavinę ar vakarėlį. Tačiau ar tai mums padeda pasiekti kažkokius pokyčius gyvenime? Ne...

Dalyvaudamas šioje programoje gausi nuostabias dovanas:

1. Pirmoji dovana tai savaitgalio baziniai paleidimo mokymai internetu „Iš norėjimo į turėjimą“ (vyks Liepos 23, 24 dienomis). Čia mes išmoksime visą paleidimo metodą, tai yra įrankis, kuriuo naudosiesi visą gyvenimą ir mes jį taikysime šioje 14 dienų programoje. Šios dovanos vertė yra 75 eurai.

2. Antroji dovana - 30 dienų programos „ABSOLIUTUS PASITIKĖJIMAS SAVIMI“ audio įrašai. Čia mes su dalyviais paleidome visus blokus į pasitikėjimą savimi, baimes, dvejojimus, pasimetimą, jausmą "Aš negaliu", tai buvo labai stipri programa, kur žmonės įgavo geležinį pasitikėjimą savimi. Šios programos vertė yra net 429 eurai ir tu ją gausi nemokamai.

3. Trečioji dovana tai asmeninė konsultacija su manimi. Čia atsakysiu į kylančius klausimus, išspręsime neaiškumus ir manau svarbiausia yra tai, kad padėsiu paleisti, kad savo tikslą pasiektum dar greičiau! Šios dovanos vertė yra 55 eurai!

4. Ketvirtoji dovana - 8 valandų audio programa pavadinimu „Meilės Galia“, šiame kurse paleidžiama viskas, kas trukdo jausti meilę sau. Šios dovanos vertė yra 69 eurai.

Bendra dovanų vertė yra 628 eurai. Tai yra beveik 10 kartų daugiau nei kad kainuoja visa 2 savaičių programa!

Vietų skaičius ribotas, nes noriu kiekvienam dalyviui skirti pakankamai dėmesio.

Todėl rezervuokis vietą sau jau dabar!

Registracija įvyksta gavus apmokėjimą į:
Gavėjo pavadinimas - Tadas Rakauskas
Gavėjo sąskaita - LT797300010097152670 Swedbank
Mokėjimo paskirtis - Už mokymus Liepos 27d. - Rugpjūčio 10d., Tavo telefono nr., el. pašto adresas, miestas, kuriame gyveni.
Gavęs apmokėjimą, susisieksiu.

14 dienų besąlyginė pinigų grąžinimo garantija!

Dalyvaudamas šioje programoje gausi arba norimus rezultatus, arba grąžinsiu pinigus, nes programos dalyviams suteikiu 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją. Jeigu tai nebus geriausia programa, kurioje esi dalyvavęs, jeigu nepastebėsi, kaip tai veikia, ar tiesiog kažkas nepatiks, parašyk man ir aš be klausimų ar blogų emocijų ne tik, grąžinsiu visus sumokėtus pinigus, bet dar pridėsiu 20 eurų už sugaištą laiką, o dovanas galėsi pasilikti sau! Noriu, kad galėtum ramiai dalyvauti programoje, todėl visą riziką prisiimu sau!


Iki malonaus,
Tadas Rakauskas